La marca Javier Simorra reinaugura la botiga de Sant Cugat amb un nou concepte

La botiga Javier Simorra, situada al carrer Santa Maria guanyarà atractiu i modernitat amb la reforma

Així es veu la botiga de Javier Simorra des de l'exterior. FOTO: Artur RIbera Així es veu la botiga de Javier Simorra des de l'exterior. FOTO: Artur RIbera

Més amplitud, més llum, més modernitat i més comoditat. Així és el nou Javier Simorra, la prestigiosa marca de roba de dona que s'ubica al carrer de Santa Maria i que les darreres setmanes s'ha sotmès a un rediseny integral. 

El nou espai es caracteritza per un estil mediterrani i dissenya’t per a oferir una experiència sensorial. Envoltada de marbre, estuc venecià i penja robes lacats en ferro texturitzat de color negre, a la botiga es reinterpreten els valors de Javier Simorra. A més i en la mateixa atmosfera, apareixen uns emprovadors coberts de dalt a baix en fusta de roure, ambients separats per acompanyar el feeling que necessita cada col·lecció

Així, la nova estètica de la botiga de Javier Simorra s'apropa a la de la seva línia de disseny. Un establiment de 80 metres quadrats disposats en una sola planta de dues alçades. La zona principal acull les marques per a moments d’entre setmana o moments més relaxats, un espai sofisticat que desprèn els atributs que acompanyen a la firma. En la segona alçada, una sala precedida d’unes escales de marbre amb graons voldats, allotja la col·lecció The Collection Events, la marca pensada per a dates especials i que requereix un ambient més cuidat.

Més sobre Javier Simorra

Un dels dissenys d'aquesta temporada FOTO: Javier Simorra

Javier Simorra ofereix 10 tipus de peces de vestir diferents: roba de festa, de semi vestir, vestits, camises i bruses, jaquetes, samarretes i tops, jerseis, pantalons i faldilles, accessoris, i sabates. Peces que formen part de la col·lecció Javier Simorra i de la col·lecció JS, que es renova en cada temporada.

La firma planteja una roba de dona moderna, còmode i amb un gran gust estètic, que contenta les expectatives de les seves clientes. La marca, amb seu central a Sant Quirze del Vallès, compta ja amb un total de 76 botigues, repartides per tot el territori de l'Estat espanyol i arreu del món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem