Dos vehicles implicats en un accident a l'Arrabassada

Matí congestionat en la circulació a Sant Cugat

La circulació per la carretera de l'Arrabassada s'ha complicat aquest matí de dimarts, 6 de febrer. Un accident amb dos vehicles implicats ha provocat retencions importants per anar de Sant Cugat a Barcelona. La incidència s'ha produït passades les set del matí. El Servei Català de Trànsit encara no ha donat més detalls.

Segons ha informat Trànsit, l'accident s'ha produït per una colisió entre un turisme i una furgoneta al quilòmetre deu. Una patrulla de Mossos s'ha traslladat fins al punt de l'accident i ha donat pas alternatiu als vehicles. Això ha provocat cues importants.

La carretera de l'Arrabassada és considerada la més perillosa de Catalunya per la xifra d'accidents que s'hi produeixen. Està calificada com una via amb "risc molt alt" i té una mitjana de 5,3 accidents a l'any amb morts o ferits greus.

D'altra banda, la circulació per la C-16 en direcció a Barcelona també està sent complicada aquest dimarts al matí. Les retencions entre Rubí i el peatge de la Floresta estant sent importants al voltant de les vuit del matí. A més, Equip Viari ha informat d'un accident a l'altura de Rubí en sentit a la capital catalana.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem