Arriba una nova edició dels 'Dijous de salut' a la Casa de Cultura

Es tracta d'un conjunt de xerrades on s'aborden diversos temes mèdics per conscienciar la població

El cicle de conferències sanitàries conegut com els 'Dijous de Salut' arriben un any més a Sant Cugat els dies 5 d'octubre i 2 i 23 de novembre a la Casa de Cultura.

Amb l'objectiu d'acostar diversos temes mèdics a la població, aquest conjunt de xerrades organitzat per la Mútua de Terrassa i l'Ajuntament de Sant Cugat compten amb la participació de diversos ponents del món de la medicina per conscienciar sobre la prevenció de malalties dels ulls o la importància de les revisions mèdiques en l'esport, entre d'altres.  

Les conferències

Dijous 5 d'octubre el tema de la conferència serà 'Recomanacions en la prevenció de malalties dels ulls en adults i nens', i anirà a càrrec del Dr. Josep Maria Llonch, la Dra. Marisol López, la Dra. Ana Eixarch i el Dr. Eduard Pedemonte 

Dijous 2 de novembre es tractarà 'La salut del sòl pelvià de les dones: com evitar les disfuncions', i anirà a càrrec del Dr. Gonzalo Baya.

Dijous 23 de novembre el títol de la xerrada és 'Practica esport amb garanties: la importància de les revisions mèdiques', i anirà a càrrec del Dr. Santiago Sabatés i el Dr. Jordi Gibert. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem