Arriben els nous mòduls de La Mirada a menys de 24 hores de començar el curs

Els dos nous mòduls de La Mirada no entraran en funcionament fins la setmana del 12 de setembre

Els dos nous mòduls de La Mirada, que han de permetre assumir el creixement de l'escola, han arribat aquest dimarts 5 de setembre, a menys de 24 hores de començar les classes. Així, els infants de La Mirada no podran començar el curs amb total normalitat, ja que hauran de conviure uns dies amb les obres d'adequació i sense disposar de tots els espais necessaris. Els nous mòduls van a la part de l'escola situada al parc del Patufet.

Un cop instal·lats els dos barracons, hauran de començar els treballs per adaptar-los com a aules. La previsió és que estiguin operatius durant la setmana del 12 de setembre. Un any més, el Departament d'Educació porta els mòduls amb retard a La Mirada. Un fet que ha indignat a les famílies, que denuncia la "mala planificació" de l'administració. Així, el curs començarà amb infants ocupant les aules de música i altres espais per fer classe i, en pocs dies, hauran de fer trasllats de classes. 

Enguany, La Mirada comença el seu vuitè curs i tindrà promocions des d'Infantil-3 i fins a 5è de Primària. I ho continuarà fent amb barracons, dividida en dos espais i sense cap calendari per l'escola definitiva, que suma anys de retards i entrebancs. Per això, l'Associació de Famílies d'Alumnes reclama millores pel mentrestant. I és que l'escola no disposa d'espai per menjador, gimnàs o biblioteca. 

Més info: Indignació de les famílies de La Mirada per un nou retard en la instal·lació dels mòduls

Davant d'aquestes reclamacions, l'Ajuntament de Sant Cugat s'ha compromès a ampliar un dels patis, tancant una part del parc de la Guineu. També està buscant un local proper que pugui funcionar com a cuina. 

Més info: La Mirada tindrà més pati i es busca un local proper per la cuina de l'escola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem