contingut promocionat
grup policlinic L

 

Assessora't gratuïtament i on line de tots els teus dubtes de medicina i cirurgia estètica

El confinament pot ser un bon moment per cuidar-se i resoldre dubtes sobre tractaments estètics des de casa

Amb l'objectiu de donar resposta a les persones que durant el confinament estan pensant com podrien millorar la seva imatge, el seu somriure, o la qualitat de la pell, a Grup Policlínic han centralitzat al Policlínic Torreblanca de Sant Cugat un servei gratuït d'assessorament personal d'imatge on-line.

 

POLICLINIC B

 

I és que des dels centres de Grup Policlínic saben la importància de trobar-se bé amb si mateix, tant per dins com per fora.  


La seguretat de l'assistència des de casa 

Si és el teu cas, només hauràs de trucar al telèfon: 935891888, o omplir el formulari de la seva web i un professional de la Unitat de medicina estètica i cirurgia plàstica es posarà en contacte amb tu. A través d'una trucada, o una vídeo trucada, podràs resoldre qualsevol dubte sense compromís. D'aquesta manera el grup mèdic amplia el servei de tele-assistència que ja estan oferint des de l'inici de la quarantena en urgències mèdiques i també dentals.

Ara, més que mai, és hora de cuidar-nos i tenir cura dels nostres, pel que el millor és quedar-se a casa, sempre que sigui possible, i poder fer el major número de tràmits via telemàtica. Si el metge considera imprescindible la visita a la consulta, els centres de Grup Policlínic a Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Rubí i Cerdanyola estan oberts de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15.30  a 19.30 h. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem