Policlínic Torreblanca habilita un servei de tele-consulta

Les tele-consultes es podran fer de dilluns a divendres, no festius, de les 9.30  a les 13.30 h i de les 15.30 a les 19.30h

Policlínic Torreblanca, juntament amb tots els centres del Grup Policlínic, han habilitat un servei de tele-consulta mèdica per poder atendre als pacients d’atenció primària de manera no presencial, és a dir, a distància, durant aquesta època de confinament temporal. La mesura té com a objectiu limitar l’exposició al risc de contraure o encomanar el virus Covid-19 tant per als pacients com per al personal sanitari. Aquesta mesura estarà vigent fins que estigui previst l’estat d’excepcionalitat del Govern.

Les tele-consultes es podran fer dins del nou horari de Políclinic Torreblanca de dilluns a divendres, no festius, de les 9.30  a les 13.30 h i de les 15.30 a les 19.30 h.

 

banner tot1

 

Com es pot fer la tele-consulta?

  • El Grup Policlínic disposa de 5 telèfons per sol·licitar consulta.
  • Un operador/a atendrà la trucada, actualitzarà les teves dades i, segons l’ordre de la teva trucada, podràs parlar amb el doctor d’urgències.
  • El doctor es posarà en contacte amb el pacient per trucada o, si és necessari, a través d'una videotrucada.

 

El Dr. Adán explica com funciona la tele-consulta mèdica del Grup Policlínic

 

Aquest servei permet consultes mèdiques d'atenció primària i no està destinat a emergències, ni a urgències. Les tele-consultes, eviten desplaçaments al centre mèdic i és possible realitzar-les sobretot per a seguiment de tractaments en curs, lliurament de resultats i tractaments. A més, també limita l'exposició al risc d'encomanar o contraure el virus, i permet l'accés a una atenció mèdica de qualitat pels professionals de confiança del Grup Policlínic. Cal destacar que els centres del Grup Policlínic no atenen consultes relacionades amb el Covid-19 perquè no disposen dels mitjans per fer un diagnòstic, i que per a fer aquests tipus de consulta s'ha de trucar al telèfon 061.

 

Telèfons de contacte dels centres de Grup Policlínic:

Policlínic Torreblanca Sant Cugat: 93 589 18 88
Policlínic Sabadell: 93 716 26 27
Policlínic Terrassa: 93 788 84 45
Policlínic Cerdanyola: 93 592 26 62
Policlínic Rubí: 93 697 80 40

Per a més informació, consulta el web del Grup Policlínic o truca al telèfon de qualsevol dels seus centres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem