Augmenten els grups confinats per covid-19 a escoles de Sant Cugat

Totes les escoles de Sant Cugat es mantenen obertes

Setze centres educatius de Sant Cugat tenen algun grup confinat a causa d'un positiu per coronavirus, segons dades del Departament d'Ensenyament d'aquest 28 d'octubre. Hi ha 26 grups aïllats i 565 persones confinades entre professorat, alumnat i personal administratiu.

Això suposa un increment respecte el divendres 23 d'octubre, quan la xifra de grups aïllats era de 17 (9 menys que ara) i els centres afectats eren 13 (3 menys que actualment). Un increment que coincideix amb l'empitjorament de la pandèmia a Sant Cugat i en el conjunt del país.

 

Més info: Descens del nombre de grups aïllats i del nombre de centres educatius afectats

En els últims deu dies s'han confirmat 45 positius en escoles de Sant Cugat. Tot i això, tots els centres educatius santcugatencs es mantenen oberts i no han hagut de tancar en cap moment.

Escoles afectades

Els centres educatius amb grups confinats són: Viaró (4), Pla i Farreras (4), Àgora (3), Thau (3), La Floresta (1), Pins del Vallès (1), Pureza de María (1), Leonardo Da Vincn (1), Avenç (1), Institut del CAR (1), La Mainada (1), Gerbert d'Orlhac (1), Turó de Can Mates (1), EOI Sant Cugat (1) i Institut FP (1).

 
Comentaris

Destaquem