Avui, al 'Diari', Sant Cugat amb 50 anys de diferència

Aquesta setmana, el Diari de Sant Cugat arriba al teu quiosc, bústia o dispositiu mòbil

Abans de marxar de vacances, el DIARI torna a Sant Cugat aquest 31 de juliol amb l'actualitatd el teu municipi. Durant el mes d'agost, no hi haurà, però la informació segueix a www.totsantcugat.cat. El DIARI tornarà a la teva bústia, quiosc o dispositiu mòbil el 4 de setembre.

Mentre, aquesta setmana t'expliquem com és la ciutat vista per joves o vista per gent gran. És el reportatge A Fons. A més, en portada, l'entrevista a Xavi Alba, santcugatenc participant en recreacions històriques, i el projecte per rehabilitar l'edifici de La Unió Santcugatenca.

Tot, al DIARI d'aquesta setmana.

Reportatge A Fons: Quan l'edat no és un factor rellevant

Amb el darrer DIARI de la temporada, Joan Ramon Armadàs t'explica, al reportatge A Fons d'aquesta setmana, com és la vida dels santcugatencs en funció de la seva edat, analitzant com és la vida dels joves i la de la gent gran a la ciutat. Com és l'oci i cultura en funció de l'edat, quin ús fa cada col·lectiu dels equipaments, i molts altres temes que de segur t'interessaran!

Seguretat

Els Mossos d’Esquadra estan buscant un individu per diversos casos d’agressions sexuals produïts a Sant Cugat durant els darrers mesos. Mariona Sagalés i Àgata Guinó t'expliquen, a la secció 'Poble', com actúa l’atacant, un home blanc, amb els cabells curts i castanys i complexió atlètica.

Urbanisme

A la secció 'Ciutat', Bernat Bella i Àgata Guinó analitzen per què l'Ajuntament ha de pagar 600.000 euros per una llicència urbanística dubtosa a uns veïns de la Costa del Golf.

Opinió

L'opinió destacada d'aquesta setmana és la del periodista Jordi Robirosa, que parla de Els mosquits ja no molesten.

Ocupació

A la secció 'Economia i empresa', Pere Fernández t'explica com s'han creat més eines per combatre l'atur juvenil a la ciutat, impulsant el programa de Garantia Juvenil.

Equipament cultural

Així serà l'edifici vist des de l'exterior. FOTO: Cedida

La nova Unió Santcugatenca ja pren forma. A la secció 'Cultura', Cinta Caballé et presenta el projecte guanyador per rehabilitar l'edifici de La Unió, fet per un despatx d'arquitectes de Barcelona, i que es licitarà els proers mesos.

Voleibol

A la secció 'Esports', Àlex López Puig t'explica els reptes del Club Voleibol Sant Cugat, que vol pujar a la màxima categoria estatal. Coneix els detalls al teu DIARI!

Viure a Sant Cugat

Portada del Diari, 1062.

En aquesta secció l'entrevista de la setmana és a Xavi Alba, participant en recreacions històriques. Una entrevista de Bernat Bella. I a la Contra hi trobem Gerald Fannon, programador del Teatre-Auditori.


Segueix el @DiarisantCugat a Twitter

Fes-te subscriptor

Llegeix el DIARI a través de l'iQuiosc.

 
Comentaris

Destaquem