Baixen els grups confinats però augmenten les escoles afectades

Hi ha onze escoles a Sant Cugat amb algun grup confinat per coronavirus

Sant Cugat registra 14 grups escolars confinats a causa de la Covid-19, segons dades del Departament d'Ensenyament del 18 de febrer. Són dos grups menys que fa una setmana i vuit menys que al 5 de febrer. La millora dels indicadors de la pandèmia a nivell general s'està notant també en les escoles, que registra una de les xifres de classes aïllades més baixes de les últimes setmanes.

Més info: Sant Cugat comença a superar la tercera onada del coronavirus

Tot i això, la xifra d'escoles amb algun grup confinat ha augmentat. Actualment hi ha onze centres afectats, mentre que l'11 de febrer n'hi havia 6.

En total hi ha 320 persones confinades entre professorat i alumnat. Fa una setmana n'eren 409. En els darrers deu dies s'han notificat 21 positius en el marc de les escoles de Sant Cugat.

Escoles afectades

Els centres educatius amb algun grup confinat són: Thau (3), L'Olivera (2), Pureza de María (1), Viaró (1), Arnau Cadell (1), Angeleta Ferrer (1), Pla i Farreras (1), Escola Superior de Negocis (1), Politècnica (1), Creanova (1) i Catalunya (1).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem