Una baralla acaba amb un ferit per arma blanca i un detingut per intent d'homicidi

Els Mossos investiguen el motiu de la baralla i el detingut ha ingressat a presó preventiva

Una baralla aquest passat cap de setmana a Sant Cugat ha acabat amb un ferit per arma blanca i un detingut per temptativa d'homicidi, segons ha pogut saber el TOT. Els fets van passar al parc de la Pollancreda, al costat de la rambla del celler divendres 24 d'octubre a quarts de tres de la matinada.

Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Sant Cugat van rebre l'avís d'un testimoni i van mobilitzar el SEM que va poder actuar de pressa i parar l'hemorràgia de la víctima que tenia una apunyalada, que no el va afectar a cap òrgan vital, tot i que havia perdut molta sang.

Els agents de Sant Cugat, conjuntament amb Policia Local i Mossos de Rubí van començar la recerca del sospitós arran de la descripció d'un testimoni de la baralla, que s'està investigant per quin motiu es va iniciar. El sospitós, un home de 22 anys, veí de Sant Cugat i de nacionalitat espanyola, va ser detingut a la carretera de Cerdanyola i acusat de temptativa d'homicidi. El detingut tenia sang a les mans i a la roba, a més d'una ferida a la mà.

El sospitós ha ingressat a presó preventiva.

 

 

 

 
 
Comentaris

Destaquem