Berto Romero, màgia i més per al cap de setmana

Les diferents propostes per no quedar-se a casa a Sant Cugat durant els pròxims dies

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i amb ell un munt d'activitats per a tots els gustos i edats, que el TOT reuneix a la seva agenda i, de les quals, te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cultura per divendres

L'homenatge als impulsors de la Festa de Tardor FOTO: Localpres

El cap de setmana comença amb literatura. Divendres, 17 de març, l'Ateneu acollirà la presentació del llibre 1976-2016, 40 anys Festa de Tardor.

D'altra banda hi haurà noves jornades de portes obertes a les escoles de Sant Cugat. L'escola Catalunya tindrà jornada de portes obertes el divendres, a partir de les 15 hores, mentre que l'escola Gerbert d'Orlhac les obrirà a partir de les 17.30 hores.

A més, hi ha dues propostes teatrals. La nina de Montserrat Cornet, al Casal de Mira-sol, a les 21 hores i Mi lucha està programada el mateix dia al Teatre-Auditori.

Màgia i més

Tarda de màgia. FOTO: Cedida

Dissabte, 18 de març, començarà amb una sortida fotogràfica a les 9 hores a càrrec d'Enric Curtó organitzada per l'Ateneu mentre que al Pou d'Art oferiran un taller per fer un Mini tapís.

Ja a la tarda, a les 18 hores, està prevista una hora de màgia al Cafè Auditori i més tard, tindrà lloc al Casal Torreblanca, l'Improsionant II Round a partir de les 19 hores.

Música i espectacle

Berto Romero 'Sigue con nosostros' el diumenge al Teatre-Auditori FOTO: Cedida

Per a diumenge, 19, tampoc hi faltarà la música. Podreu gaudir de música en directe amb Vermut & Swing a la plaça de Can Quitèria a partir de les 12 hores.

D'altra banda, no pot faltar la cultura amb una visita guiada per descobrir els secrets del Celler Modernista de Sant Cugat.  

Per finalitzar el cap de setmana que millor que amb l'humorista Berto Romero. L'Ajuntament de Sant Cugat ha organitzat l'espectacle Sigue con nosostros amb Berto per oferir un espectacle farcit d'originalitat i bons acudits. A partir de les 19 hores al Teatre-Auditori.

Totes aquestes activitats i més a l'agenda del TOT!





 

 
Comentaris

Destaquem