Bona acollida de la revista municipal Som Sant Cugat

El 69,5% dels santcugatencs coneix aquesta revista municipal que s'edita trimestralment

El 69,5% dels santcugatencs coneix la revista Som Sant Cugat, tal com detalla la 35a onada de l'Observatori Sociològic, realitzada el passat més d'octubre a 1.000 santcugatencs. 

Els que coneixen la revista, la puntuen amb un 6,7 sobre 10 de mitjana, després que el 45,1% li atorgués una nota d'entre el 7 i el 8; un 10,3% una nota d'entre 9 i 10 i un 27,9%, un 5-6. El 8% dels votants no han aprovat la revista municipal. 

D'altra banda, els enquestats han puntuat la claredat de la informació amb un 7, el disseny i la presentació amb un 6,9 i la utilitat de la informació amb un 6,6. 

En la 35a onada de l'Observatori Sociològic s'ha preguntat per la revista Som Sant Cugat a petició del Consell de redacció de la revista, que està formada per representants dels grups polítics municipals i volien saber dades quantitatives. 

La revista Som Sant Cugat és una revista municipal que el Consistori envia als veïns santcugatencs per correu ordinari un cop al trimestre. Des de la seva primera publicació ja s'han editat un total de 8 números, i el 9è que està a punt de sortir. En aquesta revista hi ha tot tipus d'informacions relacionades amb tot el municipi. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem