Búhos i Doctor Prats, a la Festa Major de Sant Cugat

Primers detalls de la Festa Major de Sant Cugat

La Festa Major de Sant Cugat 2018 ja escalfa motors i prepara les més de 200 activitats que tindran lloc entre el 28 de juny a l’1 de juliol. A l'espera de la presentació oficial, ja s'han donat a conèixer els primers noms que faran gaudir els santcugatencs i santcugatenques durant la festa grossa.

Pel que fa a la música, destaquen la presència de Búhos i Doctor Prats, dos dels grups més destacats de l'escena musical catalana en l'actualitat. També oferiran concerts durant la Festa Major: Apache, Koers i Lil Dami, Núria Graham, Flamingo Tours i La Locomotora Negra. Els concerts es repartiran en diferents espais, com en els últims anys: espai arrel de la plaça d'Octavià, la taverna de la plaça de Barcelona i el Desplaça Jove del parc de Ramon Barnils.

Altres activitats

Una de les novetats de la Festa Major serà que augmenta la presència de les arts escèniques i de carrer, amb la voluntat de sorprendre el públic. També es reforça la Tarda d'Arts al Parc Central.

Espectacles destacats: Conseqüències de la Companyia Moveo, Aurora amb Pere Martínez i grans talents del Taller de Músics, Rudo amb la Companyoa Manolo Alcántara, Hats amb la Companyia Jam, Collage de la Companyia Bot Project, Hotel La Rue de Totonco Teatro.

D'altra banda, hi ha augment de la programació familiar dins la Festa Major, amb més activitats matinals al centre de la ciutat (plaça del Coll), amb espectacles de titelles i activitats i tallers relacionades i ampliació de les dates de l’espai Food&Fun del Parc Central (serà a les tardes de divendres a diumenge). També torna la Càpsula Claustre, un espai pensat per a nadons de 0 a 3 anys i les seves famílies.


Altres espectacles destacats de la programació familiar: A l’Aventura amb la Companyia El Pot Petit, Cösmix amb Teatre Mòbil, Axuxé Axuxà amb l’Anna Català i l’Helena Cabo, Traps amb Efímer o El Secret de la Nana amb la Companyia Anna Roca, al Parc Central. També matinals de titelles a la plaça del Coll amb El rei del nas vermell de la Companyia L’Invisible i La llegenda del drac de Sant Cugat amb Can Ninot.

A destacar també que el 38è Concurs d'Arrossos, una de les activitats més multitudinàries de la Festa Major, repetirà ubicació a la rambla del Celler i s'ampliarà el nombre de paelles participants fins a les 225. L'11 de juny s'obre el termini d'inscripcions. També han començat els assajos del Paga-li Joan, un dels actes més tradicionals.

El cartell de la Festa Major 2018

Més informació
 
Comentaris

Destaquem