Business Language Academy, la branca per empreses d’Sprint Idiomes

Business Language Academy, ofereix un ampli ventall d’idiomes adaptats a les empreses i es pot bonificar

Sprint Idiomes, l’escola d’idiomes de referència a Sant Cugat des del 1973, ofereix una àmplia formació pensada per totes les edats i nivells. El centre imparteix classes des dels més petits, nens i nenes, fins a adolescents, exàmens oficials de Cambridge (FIRST, CAE, CPE) i de francès (DELF, DALF), sense oblidar el Departament d’Adults, una àrea especialment pensada per a aquelles persones que necessiten millorar el seu nivell d’idiomes.

Business Language Academy

A banda d’aquesta formació, i si ens fixem en el món d’empresa, Sprint Idiomes va crear el programa Business Language Academy, un servei que ofereix un ampli ventall de possibilitats d’idiomes per a empreses. Així, la Business Language Academy compta amb un gran equip de professionals especialistes a formar persones i equips en edats adultes, a banda, assessora les empreses que demanen pressupost sense compromís, i proporciona les pràctiques imprescindibles pel que fa als idiomes, amb l’objectiu que la comunicació professional de cada empresa esdevingui una realitat satisfactòria en tots els sentits. A més, també assessoren sobre la bonificació FUNDAE per a empreses.

Un total de 10 idiomes

2021 0726 115146

Jordi Van Campen, director de la Business Language Academy i Laura Ortiz, coordinadora de la Business Language Academy FOTO: Cedida

La finalitat dels cursos de la Business Language Academy és ajudar a millorar la comunicació de l’idioma amb què es treballa; la comunicació amb l’empresa amb què es fan negocis i la comunicació amb el país amb el qual es mantenen intercanvis. És per això que s’ofereixen cursos d’alemany, anglès, brasiler, castellà, català, francès, italià, japonès, portuguès i xinès.

Tenint en compte l’alt grau de l’especialització i l’experiència de la Business Language Academy, les empreses troben fàcilment el curs i les pràctiques que millor encaixen amb el seu interès i de la feina de cada professional. L’estudi dels idiomes s’ha adaptat a la nova normalitat que vivim, per la qual cosa l’acadèmia ha incorporat la tecnologia i els mitjans necessaris perquè la pràctica de l’idioma es pugui fer tant amb classes presencials, com en sessions online o híbrides. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem