contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Per què cal escollir una assegurança de viatge internacional?

Alertis Brok t'ofereix la pòlissa que necessites perquè no t'hagis de preocupar en el teu viatge a l'estranger

Estàs planificant les vacances a una destinació a un país estranger? Doncs una de les coses que has d'incloure a la maleta és una assegurança de viatge internacional. Amb una pòlissa d'aquest tipus rebràs una assistència mèdica les 24 hores, a banda d'altres cobertures interessants.

Més info: Què cobreix una assegurança d'assistència en viatge?

La teva assegurança de viatge internacional més completa

Alertis Brok et facilita l'assistència de viatge que necessites abans, durant i després de la teva estada a l'estranger. En aquells països que calgui visat, podràs gaudir d'una assegurança de viatge amb tots els requisits necessaris per poder-lo obtenir perquè no t'hagis de preocupar de res. A més, el teu equipatge quedarà completament protegit i, si has de cancel·lar el viatge, estaràs totalment cobert.

Durant el viatge tindràs totes les despeses mèdiques cobertes i assistència especialitzada si pateixes un imprevist. Una completa assistència al viatger i responsabilitat civil.

A més, l'assegura que t'ofereix aquesta corredoria et pot oferir una gran cobertura després del viatge. Et traslladen a casa en el cas que calgui la repatriació sanitària i et podràs beneficiar d'una recuperació a domicili si calgués.

Alertis Brok, al teu costat en el teu viatge

Alertis Brok és una corredoria d'assegurances amb seu a Sant Cugat que t'ofereix la millor opció per a l'assegurança de la teva llar, bicicleta, cotxe i també per al teu viatge internacional.

Confiar en l'experiència d'una corredoria d'assegurances com aquesta permet contractar la millor oferta possible d'entre les millors empreses d'assegurances.

Si vols trobar la millor assegurança per al teu viatge, contracta la teva assegurança amb Aletis Brok.

T'assessoren i t'ajuden a protegir els teus interessos FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem