contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

Què cobreix una assegurança d'assistència en viatge?

L'assegurança és clau per garantir que el teu viatge per oci o feina sigui plenament satisfactori

Les vacances són el gran tresor que tenim durant l'any per poder descansar i desconnectar de la rutina diària. No importa si anem lluny o a prop. El més important és passar temps de qualitat amb un mateix o amb els amics i la família. Però, de vegades hi ha petits contratemps com una petita malaltia o un accident que es poden alleugerir amb una bona assegurança de viatge. I el mateix succeeix amb un viatge de negocis. Per això, cal saber què inclou una assegurança d'aquesta mena i contractar-ne una.

Què inclou una assegurança de viatge?

Una de les principals despeses que cobreix aquesta assegurança són les despeses mèdiques. En molts països desenvolupats i en vies de desenvolupament la sanitat és paga molt cara, així que surt molt a compte contractar una assegurança de viatge que tingui coberta aquesta partida.

A banda d'aquesta cobertura, inclou també:

  • Pèrdua d'equipatge
  • Anul·lació del vol
  • Cancel·lació, interrupció de viatge o anul·lació abans del viatge
  • Despeses inesperades de transport
  • Allotjament i estança a l'hotel
  • Repatriació
  • Equipatge i demora
  • Tornada anticipada

Quan has de contractar l'assegurança?

Per poder beneficiar-te de totes aquestes cobertures, hauràs de contractar la teva assegurança de viatge abans de la sortida i el preu estarà condicionat per les diferents cobertures que inclogui i pel risc que hi hagi.

No és el mateix un viatge a un país europeu segur que a un Safari a l'Àfrica o un viatge que inclogui una excursió per la selva de Costa Rica.

Alertis Brok, al teu costat en el teu viatge

Alertis Brok és una corredoria d'assegurances amb seu a Sant Cugat que t'ofereix la millor opció per a l'assegurança de la teva llar, bicicleta, cotxe i també per al teu viatge.

Confiar en l'experiència d'una corredoria d'assegurances com aquesta permet contractar la millor oferta possible d'entre les millors empreses d'assegurances.

Si vols trobar la millor assegurança per al teu viatge, contracta la teva assegurança amb Aletis Brok.

T'assessoren i t'ajuden a protegir els teus interessos FOTO: Cedida

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem