Cal Temerari critica les formes com s'ha fet el concurs per organitzar Cap d'Any

Per primer cop, després de tres anys de gestió de la festa per part de l'entitat, l'Ajuntament l'ha assignat mitjançant un concurs públic

La Festa de Cap d'Any a Sant Cugat del Vallès seguirà estant organitzada per Cal Temerari, com en els darrers tres anys. Aquest cop, però, després de guanyar el concurs públic convocat per l'Ajuntament de Sant Cugat per escollir l'entitat organitzadora, després de la polèmica de l'any passat.

Més info: L'Ajuntament proposa a Cal Temerari organitzar el Cap d'Any conjuntament

Un concurs que Cal Temerari atribueix a qüestions polítiques. "Estem convençudes que si el cap d'any hagués estat organitzar per qualsevol altra entitat no hi hauria hagut cap concurs; és un tema estrictament polític", ha subratllat Julià Mestieri, membre de l'organització.

De la mateixa manera ha lamentat que es fes "tard i malament", amb "nombroses incoherències en el redactat". En aquest sentit, l'ha definit com "un concurs ple d'incongruències i contradiccions, com per exemple redactat per a empreses malgrat estar obert estrictament a entitats". En el mateix sentit, ha apuntat els terminis d'aquest. "No pot ser que es resolgui a finals de novembre un concurs per organitzar el cap d'any al mateix any. Hauria d'haver sortit al maig per estar resolt al setembre", ha dit, subratllant que, aquest fet, ha suposat "un sobrecost de 2.000 euros". Amb tot, ha agraït "la bona feina feta amb els equips tècnics municipals".
D'altra banda, ha apuntat que aquests terminis també perjudiquen altres aspectes de la festa, com ara el que "tenim la intenció d'incloure més entitats en l'organització i treballar una proposta conjunta, però amb aquests tempos és impossible", ha lamentat.

La festa de Cap d'Any se celebrarà a l'Envelat de Nadal entre les 00.30 i les 5.30 hores, i la música la posaran Jodie Cash - Just Fout, Sybarites i Antigones.

Més info: La Festa de Cap d'Any incrementa la música en directe i el Quinto segueix creixent

 
Comentaris

Destaquem