La Festa de Cap d'Any incrementa la música en directe i el Quinto segueix creixent

Cal Temerari tornarà a organitzar la festa per quart any després de guanyar el concurs convocat per l'Ajuntament

Jodie Cash - Just Fout, Sybarites i Antigones posaran la música a la Festa de Cap d'Any d'enguany a Sant Cugat del Vallès que se celebrarà a l'Envelat de Nadal entre les 00.30 i les 5.30 hores. D'aquesta manera, per primer cop, hi haurà dues formacions de música en directe, apostant per les formacions locals. Una festa organitzada per quart any consecutiu per Cal Temerari, enguany després de guanyar el concurs públic convocat per l'Ajuntament de la ciutat.

Les entrades per assistir a la festa es posaran a la venda el dimecres, 12 de desembre, a la Taverna de Cal Temerari, la Casa de Cultura i el Casal Torreblanca. A més, per primer cop, també es poden adquirir telemàticament a http://caltemerari.eventbrite.es. El preu d'aquestes és de 13 euros anticipada, i 16 euros a taquilla. Uns preus que suposen un increment d'un euro respecte als anys anteriors, mantenint, però, "el model, perquè el preu no sigui impediment per a ningú a l'hora d'accedir-hi", ha subratllat Julià Mestieri, membre de l'organització.

Pel que fa al concurs organitzat per primer cop per l'Ajuntament per organitzar la festa, i que Cal Temerari ha guanyat després de tres anys de fer-se càrrec de la festa, Mestieri ha lamentat que es fes "tard i malament", amb "nombroses incoherències en el redactat". Igualment ha lamentat que "es resolgués l'última setmana de novembre, fet que ha suposat un sobrecost de 2.000 euros", agraint, però, "la bona feina feta amb els equips tècnics municipals".

En relació al Quinto de Nadal, organitzat també per Cal Temerari, l'edició d'enguany es caracteritza per una creixent descentralització de l'activitat, arribant a nombroses escoles i associacions de veïns del municipi, a més de seguir als barris i districtes com en anys anteriors. Com a novetat també destaca la consolidació del Quinto Infantil, després d'una primera edició de prova l'any passat.

Més info: El Quinto de Nadal s'estén arreu de Sant Cugat

Pel que fa al Gran Quinto de Nadal, que enguany se celebrarà els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre a L'Envelat, enguany seguirà vetllant per la paritat de gènere cantant Quinto, com ja va passar en la passada edició, així com per eliminar les rimes sexistes. Pel que fa a novetats, enguany s'aposta per la conciliació familiar, com ha destacat Mestieri, habilitant un espai on poder deixar els cotxes dels infants.

Pel que fa als beneficis tant del Quinto com de la Festa de Cap d'Any, aquests es destinaran a finançar l'entitat Cal Temerari, "revertint així en la ciutat", com ha destacat Mestieri recordant que és una celebració "sense ànim de lucre".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem