Cal Temerari estrena el seu primer programa d'activitats amb més de 16 propostes

El centre continua cercant socis i que encara que ara per ara tenen 180 socis, esperen tancar l'any amb més de 200

Presentacions de llibres, debats, xerrades, microteatre, taules rodones i una exposició, aquestes són algunes de les propostes amb què Cal Temerari s'obre a Sant Cugat. Més de setze activitats, quatre cursos i tres autocursos donaran forma al primer programa presentat per a aquest trimestre de l'any, des d'aquest mes de setembre fins al desembre. Julià Mestieri, soci de Cal Temerari, ha explicat que el número de cursos creixerà un cop les entitats aportin les seves propostes i ha ressaltat algunes de les propostes.

En aquesta direcció, el membre de l'entitat ha comunicat que les pròximes activitats programades són la mostra fotogràfica d'Amanda Bernal, que s'inaugurarà la tarda del 8 de setembre amb les 55 imatges de la rehabilitació de l'edifici; la presentació del llibre ¿Podemos seguir siendo de izquierdas? (Panfleto en si menor), que se celebrarà a l'octubre; el debat sobre "El model econòmic de la Catalunya independent", el 7 d'octubre; la xerrada "La lluita obrera a la Condiesel", el 14 de novembre, a més del curs "La història de Sant Cugat a través de les lluites socials".  

Mestieri ha manifestat que el centre continua cercant socis. El jove ha argumentat que els preus per col·laborar són populars i que encara que ara per ara tenen 180 socis, esperen tancar l'any amb més de 200.

Nou web i nova aplicació

La presentació de les activitats ha coincidit amb l'entrada en funcionament del nou web de l'entitat. "El nou lloca web ens permet donar més informació dels cursos, tenir una agenda i que es puguin fer inscripcions en línia", ha posat de relleu Mestieri. El membre del col·lectiu ha indicat que ja es pot descarregar l'aplicació de l'entitat i en aquesta direcció ha afegit que, encara que de moment només es pot descarregar en Android, a la llarga també es podrà fer amb Iphone. 

Inauguració oficial

El pròxim dissabte 5 de setembre, Cal Temerari quedarà inaugurat oficialment. Una inauguració que constarà de parlaments d'aquelles persones que han participat d'una manera o una altra amb la reforma de la casa i que comptarà amb un aperitiu, música en directe i activitats infantils. Manel Sánchez, president de la Federació de l'Associació de Veïns de Sant Cugat i activista, serà l'encarregat d'inaugurar oficialment

La inauguració s'iniciarà a les 12.00 hores i també inclourà la recollida del micromecenatge que ha ajudat a recuperar l'arcada, el pou i el cup de la casa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem