La remodelació de Cal Temerari a través de les fotografies d'Amanda Bernal

La fotògrafa santcugatenca exposa al nou espai i la mostra s'inaugura el 8 de setembre

"Caminant entre temps. Sense por" és el nom que rep l'exposició que acollirà el nou espai sociocultural Cal Temerari i que recull 55 fotografies d'Amanda Bernal sobre com es va portar a terme la remodelació del lloc. La mostra s'inaugura aquest dimarts 8 de setembre a les parets de la Taveran Temerària. 



La mateixa artista santcugatenca explica que la idea va sorgir d'ella mateixa i de l'equip de socis de Cal Temerari. L'objectiu era "fer visible el procés de remodelació de l'edifici en què s'ubica el nou espai social i cultural, creant una crònica en imatges que recorre el passat i present d'aquest i en deixa entreveure el futur pròxim".



Bernal, col·laboradora del TOT i del Diari de Sant Cugat, ha dut a terme el reportatge fotogràfic de cada una de les seves etapes, integrant al mateix temps una visió tècnica i artística, documentant el canvi constant de cada un dels espais i de les persones que hi han participat així com captant la bellesa del material, l'arquitectura i la llum, tal com ella mateixa explica.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem