Can Cortés reclama les antenes públiques per millorar la cobertura

L'Associació de Veïns de Can Cortés es mostra satisfet per la predisposició mostrada pel govern municipal de Sant Cugat

El govern municipal de Sant Cugat va rebutjar l’esmena de l’Associació de Veïns de Can Cortés que reclamava incoporar al pressupost de 2021 projectes de millora al barri. Tot i això, l’entitat entén que el rebuig és per motius tècnics i valora positivament el compromís del govern i de l’oposició en una de les seves principals reivindicacions: la col·locació d’antenes públiques per millorar la cobertura mòbil.

En aquest sentit, l’associació ha fet arribar a l’Ajuntament el pressupost del que podria costar el projecte. “Respondria a les necessitats de barris com Can Cortés així com d’altres que pateixen aquesta manca de cobertura mòbil i que no permet exercir el dret a la connexió”, assenyalen.

A més, l’entitat assegura que ha percebut un canvi en el govern sobre Can Cortés: “Vam començar pensant que ens havia tancat les portes de cop, però en aquests moments creiem que podem mirar al futur amb esperança”. .
Redacció

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem