Cap de setmana per fer cultura a Sant Cugat

Aquest cap de setmana és l'últim d'agost i encara es pot aprofitar l'estiu

A poc a poc Sant Cugat va recuperant l'activitat habitual i els dies d'agost van quedant enrere. Tot i que durant aquest últim cap de setmana d'agost hi ha poques activitats programades, a Sant Cugat hi ha diverses opcions. Si us quedeu a la ciutat no haureu de patir l'operació tornada!  

Cultura

Imatge del film 'Juràssic Parc'

Aquest cap de setmana pot ser un bon moment per conèixer els museus de la ciutat. El Museu del Monestir, el Celler Cooperatiu i el Museu del Tapís, més conegut com a Casa Aymat, obren les seves portes, amb horaris modificats, durant tot el cap de setmana per mostrar les seves exposicions fixes i temporals.

A més, al nou centre d'Art Maristany acull l'exposició Art en Trànsit que es pot visitar fins el 25 d'octubre. 

A Cal Gerrer, continuen amb les seves projecccions aquest dissabte 29 d'agost hi ha el documental 'Set anys de restauració. Cal Gerrer 2006-2013' que es projecte a les 7 de la tarda. 


Si t'agrada el cinema aquest cap de setmana, tens diverses opicions. La primera, més habitual, anar als cinemes de Sant Cugat, tant Yelmo com Cinesa, estrenen tres films diferents. Però a Mercantic hi ha cinema a la fresca. Doble sessió de tot un clàssic, Juràssic Parc a les 22:00 i a les 00:00 de dissabte 29 d'agost.

Les pisicines per fer passar la calor

Les piscines municipals estaran obertes 15 dies més. FOTO: Aida Sotelo

Si el temps acompanya, podeu gaudir de les dues piscines municipals. La del Parc Central i de la Cooperativa d’Aigües de la Floresta. Totes dues estaran obertes fins al 13 de setembre. El seu horari d'obertura és divendres a d'11:00 a 19:30 i caps de setmana d'11:30 a 19:00.

 

 

Sortir a sopar o dinar sempre és una opció

Una de les tapes de la Barra de pinxos

A l'hora de dinar o sopar hi ha una gran varietat de propostes gastronòmiques. Una d'elles és anar de tapes. Per això, el TOT proposa aquesta ruta de les millors tapes de Sant Cugat. A més, al canal de Gastronomia hi ha la millor oferta de la nostra ciutat. 

 
Comentaris

Destaquem