Castells i mercats pel cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana carregat d'activitats de tots els colors

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Mercats

En el mercat es comercialitzen diversos productes de moda i complements. FOTO: Lali Puig

Dissabte teniu tres mercats ben diferents per triar i remenar tot passejant.

El Mercat de Pagès es fa, com és habitual, a la Plaça de Sant Pere durant el matí.

També teniu el Mercat de 2a mà de l'Ateneu a la Rambla del Celler de 10 a 22 hores.

Com a tercera opció, podeu apropar-vos al Mercat d'artesans de la Plaça de Quatre Cantons. Allà també podreu assistir a un taller gratuït per als més menuts a càrrec de Sabina, escultora i joiera. Si us interessen els plans pels més petits de la casa no deixeu de consultar l'agenda del TOT!

Art, música i teatre

Ja s'acaba la Mostra de Teatre de Valldoreix. FOTO: Lali Puig

El món artístic a Sant Cugat és molt actiu i sempre hi ha coses a fer.

Divendres s'inaugura l'exposició 'Boicot i trabanqueta' al Centre d'Art Maristany amb obres de diferents artistes que utilitzen l'història com a marc general on endirsar-se i explorar.

També us proposen una visita de nit al Claustre amb notes musicals d'Oriol Mula a la flauta a les 20.30 hores.

Seguint amb la música, divendres mateix, el Teatre-Auditori us ofereix Òpera: Le nozze di Figaro, de Mozart, amb el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Dissabte la música no s'atura, sempre amb opcions per a tots els gustos. Podeu assistir al concert de Hand Solo a escoltar versions de pop-rock al Cafè Belgrado.

Per acabar bé el cap de setmana el Grup de Teatre Espiral representarà Jurat popular al Casal de Cultura de Valldoreix a les 19.00 hores. Aquesta serà la cloenda de la 22a Mostra de Teatre de Valldoreix d'aquest any.

Castellers

Els Gausacs estaran ben acompanyats aquest diumenge. FOTO: Lali Puig

Vau participar en el Premi Literari dels Castellers? El dissabte a les 12.00 hores podeu assistir a l'acte de veredicte del 2n Premi Literari Gausacs Amunt i descobrir els guanyadors!

Si preferiu veure'ls actuar ho teniu ben fàcil, diumenge a les 12.00 hores és la 20a Diada dels Castellers de Sant Cugat amb els Minyons de Terrassa, Castellers de Cerdanyola i els Castellers d'Esplugues. Com sempre amb el Monestir de fons a la Plaça d'Octavià.

8a Transcollserola BTT

La sortida serà des del Parc de la Pollancreda. FOTO: Lali Puig

Sant Cugat és una ciutat molt esportiva on sempre hi ha alguna cosa a fer.

Diumenge a les 08.00 hores comença la 8a Transcollserola BTT, una pedalada que dóna pràcticament la volta al massís de Collserola. Consta de dos recorreguts, un llarg de 62 km i un més curt de 25 km.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem