Celebracions i cultura són les protagonistes del cap de setmana a Sant Cugat

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Xerrades i música per a divendres

"De què fugen els refugiats, quines responsabilitats tenim i què podem fer? Una visió crítica des de la cultura de pau" serà la xerrada que hi haurà a l'Ateneu Santcugatenc FOTO: Lali Puig

El cap de setmana comença amb literatura. La presentació del llibre Nosaltres dos de Xavier Bosch tindrà lloc divendres, 24 de març, al Museu del Monestir a partir de les 19.30 hores.

D'altra banda, podreu gaudir de dues xerrades. "De què fugen els refugiats, quines responsabilitats tenim i què podem fer? Una visió crítica des de la cultura de pau" serà la xerrada que hi haurà a l'Ateneu Santcugatenc mentre que a Cal Temerari oferiran la xerrada "La resistència dels Guarani Kaiowa" a partir de les 19 hores.

Ja per a la nit, podreu assistir a l'obra de teatre "El Credit" al Teatre de Mira-sol mentre que al Teatre-Auditori els amants de la música gaudireu d'un gran concert simfònic a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Tots dos a partir de les 21 hores.

Propostes de dissabte

Dissabte, 25 de març, començarà amb un monogràfic sobre l'"Educació afectiu-sexual dels infants i adolescents" a partir de les 10 hores a la Casa de Cultura. Més tard, a les 11 hores, per als amants de la literatura hi haurà un taller literari a càrrec de Dolors Renau on es realitzarà un exercici literari amb fotografies sobre el barri.

Per als amants del menjar, podreu gaudir del Mercat de Pagès, que estarà de 9 a 14 hores a la plaça de Sant Pere amb productes ecològics i artesans, frescos i de temporada.  

Ja a la tarda, estan previstes les actuacions de les entitats de cultura popular organitzades pel Col·lectiu Pi d'en Xandri +20. 

D'altra banda, no pot faltar la cultura amb la visita guiada a l'exposició "Pretexts" de Sok Kan Lai a La Galeria i la xerrada "Evolució de la ceràmica per a la salut" a la Casa Museu Cal Gerrer a partir de les 19 hores.

Per finalitzar el dia hi haurà l'acte solidari del 36è Sopar benèfic d'ASDI al Qgat Restaurant

Propostes de diumenge

Dia Mundial del Teatre 2015  FOTO: Lali Puig

Diumenge arriba la 15a edició de la Ruta dels Tres Monestirs. La cita començarà a els 5.00 h del matí des de la plaça d'Octavià i recorrerà 52 km fins a arribar a Montserrat

A les 11.00 del matí, l'espai (E)co de les Planes obrirà les seves portes amb una nova edició de l'Àgora. Una jornada plena d'activitats per a tota la família. 

Diumenge se celebra el Dia Mundial del Teatre. Des de les 11.30 del matí fins a quarts de tres, el vestíbul del Teatre-Auditori acollirà diverses representacions de grups locals. I, a la tarda, arriba Moby Dick al Teatre-Auditori

Ja a le 12.00h tindrà lloc la visita guiada 'Guia'm pel Monestir'. Una visita per conèixer la història de la ciutat i a càrrec persones afectades per la Síndrome d'Asperger.

Finalment, a partir de les 19.00 h, el Cafè-Auditori acollirà una nova sessió de Jazzenviu amb tres concerts. El d'Albert Albert Marquès Trio feat. O'Farill i el d'Andreu Zaragoza Quartet feat. Seamus Blake.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem