contingut promocionat
Àptima Sant Cugat L

 

El centre Àptima estrena un nou servei d'oftalmologia

El nou servei d'oftalmologia està equipat amb la tecnologia més innovadora i pot tractar des de les alteracions més lleus a les més complexes

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa de Sant Cugat ha engegat un nou servei d'oftalmologia amb serveis mèdics oftalmològics líders i de qualitat. L'àrea està avalada per un equip de professionals liderat per l'especialista en oculoplàstia i cataractes, el doctor Josep Lluís Macaya i la doctora Laia Pascual, especialista en glaucoma i cataractes i comptarà amb la col·laboració d'oftalmòlegs experts en totes les subespecialitats de l'oftalmologia. 

El nou servei disposa de la tecnologia més innovadora per al diagnòstic de tota mena de patologies oculars i alteracions de la visió i per al tractament làser o quirúrgic més punter. Els seus professionals, altament qualificats i amb una trajectòria de més de dues dècades en l'àmbit de la salut visual, oferiran un diagnòstic ràpid i precís, prescriuran el tractament mèdic o quirúrgic més convenient per cada pacient i proporcionaran una atenció personalitzada basada en un fort component humà. 

El nou servei es prestarà a Àptima Centre Clínic Sant Cugat els dimarts al matí i els dijous a la tarda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem