contingut promocionat
logo 20 20centrecanmora

 

 

Centre Sanitari Can Mora estrena la unitat de podologia més avançada a Sant Cugat

Es tracta d'un dispositiu útil tant per estudiar la trepitjada com per dissenyar plantilles

El Centre Sanitari Can Mora compta amb  una unitat de podologia avançada amb escàner 3D que serveix tant per l'estudi i valoració de la trepitjada amb anàlisi postural com per fer plantilles.

Amb aquest dispositiu el centre ofereix un estudi global de tot el cos, duent a terme estudis de marxa i anàlisi postural en estàtica i moviment, sigui caminant o corrent.

És important la visió global del cos, ja que l'estabilització dels peus ajuda a eliminar el dolor relacionat amb el turmell, genoll, maluc, mal d'esquena i, fins i tot, el coll.

El Centre Sanitari Can Mora compta amb un equip de podòlegs especialistes en biomecànica i experts en el diagnòstic i tractament del peu i amb la tecnologia 3D que permet tenir una visió completa del cos i detectar inestabilitats i desequilibris que poden provocar fatigues, lesions i, fins i tot, reducció del rendiment esportiu.

Té experiència en el disseny de suports plantars personalitzats (plantilles) i disposa de l'última tecnologia en materials i un escàner 3D que permet una anàlisi mil·limètrica i perfecta per a adaptar-se a tota mena de calçat.

Atenen des de nens fins a adults, des d'atletes fins a la gent gran.

Centre Sanitari Can Mora. FOTO: Arxiu

 
Comentaris

Destaquem