El centre pediàtric amb més de 30 especialitats mediques

El centre, que s’ubica a escassos metres de l’estació de Sant Cugat, destaca pel seu nombrós equip que acumula una àmplia experiència i formació

El Centre Pediatria Can Mora ofereix un total de 32 especialitats mèdiques per cobrir totes les àrees de la salut tant en bebès, com en nens, nenes i joves fins als 18 anys. Amb més de 600 m² d’instal·lacions i 30 anys d’experiència, la clínica ha ampliat recentment els seus serveis integrant un nou equipament de radiologia i alhora ha augmentat l’equip d’odontopediatria i d’ortodòncia infantil amb l’objectiu de millorar aquestes dues àrees de la salut bucodental. El centre, que s’ubica a escassos metres de l’estació de Sant Cugat, destaca pel seu nombrós equip que acumula una àmplia experiència i formació i que ofereix un tracte i un acompanyament molt pròxim i personalitzat, perquè tant les famílies, com els infants, se sentin còmodes i segurs en tot moment. Una tasca que es desenvolupa en un espai pensat i dedicat als nens. 

Servei de psicologia infantil

Entre les especialitats del Centre Pediatria Can Mora destaca el servei de psicologia infantil. Un servei indispensable per ajudar a aquells infants que passen una etapa complicada durant el seu desenvolupament. Si vols demanar hora, ho podràs fer còmodament trucant al telèfon 935 898 089 o demanant cita on line a www.centrepediatriacanmora.com.

Servei d’urgències

A més, el Centre Pediatria Can Mora compta amb un servei d’urgències pediàtriques, urgències escolars i urgències esportives. En aquest sentit, i si tens una urgència amb els teus fills, podràs recórrer al centre de dilluns a divendres de les 8.30 a les 20 hores al centre de l’avinguda de Lluís Companys, número 10, mentre els dissabtes ho podràs fer de les 8.30 a les 13.30 hores a la seu del carrer de Sant Jordi, número 37.  

Tallers formatius temàtics

El centre també ofereix uns tallers formatius per a famílies per formar-los en preparació al part, tècniques per a ennuegament, fisioteràpia respiratòria, nutrició i alimentació, entre molts altres. Si vols fer un d’aquests tallers, et podràs informar a la recepció

Més informació
 
Comentaris

Destaquem