El Centre Sanitari Can Mora obre un segon punt per proves COVID-19 per a famílies

El centre sanitari ha pres aquesta mesura davant l'escalada de contagis que està patint la ciutat a causa dels efectes de la cinquena onada de la pandèmia de la COVID-19

La COVID-19 està desbocada a Sant Cugat, amb un índex de rebrot situat per sobre de 2.000 punts. La cinquena onada està sacsejant amb força la ciutat i els CAPs estan desbordats. Davant d'aquesta situació, el Centre Sanitari Can Mora ha afegit una nova unitat de proves PCR i tests ràpids d’antígens sense cita prèvia per detectar el coronavirus al Centre de Pediatria Can Mora.

Més info: 648 casos confirmats de coronavirus en la darrera setmana a Sant Cugat

 

A la unitat situada al carrer Sant Jordi, operativa des de l'inici de la pandèmia, ara se suma la del carrer Lluís Companys, 10, molt a prop de l'estació de FGC del centre de la ciutat. Dedicada especialment per als nens i nenes, adolescents i unitats familiars de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h. El centre compta, a més, amb la possibilitat que els nens es facin la PCR amb saliva i no de forma convencional.

Amb aquesta iniciativa, el centre sanitari espera poder satisfer la demanda de tests PCR i tests d'antígens dels santcugatencs i contribuir a detectar més casos positius que ajudin a trencar les cadenes de transmissió. Amb aquestes proves, les famílies podran planificar també les seves vacances amb més tranquil·litat.

El centre recorda que poden venir a fer PCR i tests d'antígens totes aquelles persones amb símptomes de COVID-19 o que hagin sigut un contacte estret de positiu.

 
Comentaris

Destaquem