Com recuperar els objectes robats de casa?

Els Mossos posen a disposició del púbic un catàleg virtual amb totes les joies robades al país i recuperades per la policia

Recuperar les joies sostretes en un robatori és sovint una tasca molt difícil per les víctimes. Per facilitar aquesta tasca, els Mossos d'Esquadra disposen d'una exposició virtual on publiquen tots els objectes que han estat robats i que la policia ha pogut recuperar. Anells, arracades, rellotges, polseres, monedes... el catàleg d'objectes recuperats pels Mossos és molt ampli.

Per tal de poder reclamar un dels objectes, només cal omplir un formulari virtual i els mateixos Mossos es posaran en contacte amb l'interessat.

Cal recordar que Sant Cugat és una de les poblacions de l'estat amb un índex de robatoris a cases més elevat de tot l'estat. De fet, en tot el 2014 es van produir al municipi més de 460 robatoris a domicilis. Aquesta xifra ha augmentat un 85% en els últims anys. Diferents veïns de Sant Cugat han mostrat la seva preocupació els últims mesos per aquesta situació, com per exemple un grup de Mira-sol que ha decidit contractar seguretat privada després de patir quatre robatoris en dos mesos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem