Compra la nova edició del Món Sant Cugat dedicat a la producció local

Sota el títol de 'Fet a Sant Cugat', el nou Mon Sant Cugat, exposa el potencial productiu del municipi i ja està a la venda per només 8 € als quioscs i llibreries de la ciutat

La 12a edició del Món Sant Cugat ja està a la venda i ja la pots adquirir. Sota el títol "Fet a Sant Cugat", la nova edició compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Cugat i està dedicada al producte de proximitat, amb històries personals i empresarials de projectes i productes que es fan al nostre voltant i que contribueixen a un consum més responsable. Una edició on també s'entrevista a la soprano santcugatenca Júlia Farrés-Llongueras, que explica la seva trajectòria professional com a cantant i el seu vincle personal amb Sant Cugat. A més, la revista recull la història del club esportiu centenari de la ciutat, el Sant Cugat Futbol Club (el Santcu), que enguany celebra 50 anys del primer equip femení de futbol. Al nou Món Sant Cugat fa referència al Centre de Restauració de Béns i Mobles de la Generalitat de Catalunya que celebra el seu 40è aniversari i també els 40 anys de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, així com la història del mític restaurant El Mesón.

  Compra el teu exemplar ara!

Entre les seves pàgines trobaràs una selecció de postals centenàries del Tibidabo, gràcies al col·leccionista santcugatenc, Joaquim Villaronga i descobrirem una fotografia antiga de Sant Cugat de la mà d'en Ricard Mestre. De la mateixa manera la publicació acull el testimoni d'artistes com Marta Ballvé Assumpta Osés, i Daniel Pagans, l'autor de la portada d’aquesta edició, i els santcugatencs Neus VilardebóÀngels TolosaMercè BuscallàMartina Vilarasau o el recentment desaparegut, Paco Soler, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots aconseguir el teu exemplar als quioscs i llibreries de la ciutat. També el pots comprar de forma online a www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat. O bé a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. L'exemplar té un preu de 8 € i la subscripció de 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals).

Portada Món Sant Cugat 12

Portada Món Sant Cugat 12 

Tema central Món Sant Cugat

Tema central Món Sant Cugat

Entrevista a la soprano santcugatenca Júlia Farrés

Entrevista a la soprano santcugatenca Júlia Farrés

Postals del Tibidabo

Postals del Tibidabo

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

 

  Compra el teu exemplar ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem