El concert per la pau recull 5.500 euros per Càritas Ucraïna

El concert es va celebrar el dia de Sant Jordi a l'esglèsia del Monestir

El concert per la pau a Ucraïna va recollir 5.500 euros per a Caritas Ucraïna. El concert es va celebrar el passat Sant Jordi a l'Església del Monestir i va estar organitzat per les entitats que formen part de Sant Cugat amb Pau Casals i el suport de l'Escola Fusió, TOT Sant Cugat, la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i l'Ajuntament de Sant Cugat. L'església es va quedar petita per acollir l'espectacle. 

Els músics que van participar van ser de primer nivell, encapçalats pel matrimoni format per la violinista ucraïnesa Ala Voronkova i el pianista i director d'orquestra rus Guerassim Voronkov.També van estar acompanyats d'Ana Häsler, Dengra Rafael, Olga Kobekina, Romina Krieger, Andriy Marenich, Rosa Mateu, Kimiyo Nakako, David Piltyay Grande, Daria Piltyay, Sara Rojo, Feodor Vaselov i Sergi Vicente que interpretaran, entre altres, obres de Bach, Chopin, Prokofief, Paganini, Elgar, Falla, Sarasate, Morera, Strauss, Khachaturian i Lehar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem