Concerts i molt més aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana ple d'idees per gaudir de la ciutat

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies, teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Lliurament de premis de la 17a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat

L'entrega de premis de l'any passat. FOTO: Lali Puig

Aquest divendres, a les 19.00 hores, hi ha l'entrega de premis de la 17a Sant Silvestre Barcelonesa a l'Ajuntament, que va tenir lloc el 31 de desembre de 2015.
 

Els premis seran per als classificats entre la quarta i la vint-i-cinquena posició de la general i per als millors corredors locals i per equips.

Música

Carmen Pendones en concert. FOTO: Artur Ribera

Divendres, a les 23.30 hores, el Cafè Belgrado proposa una nit entretinguda amb el concert de 'Purple Pigs'. L'entrada és lliure per ballar al ritme de les millors versions de rock!

Ja dissabte, a les 12.30 hores a la sala El Siglo, podeu gaudir de la veu de la coneguda Carmen Pendones. Un vermut-concert amb entrada lliure per escoltar a la finalista del programa de talents 'La Voz Kids'.

Teatre

El Teatre-Auditori té una programació per a tots els gustos. FOTO: Lali Puig

Dissabte, a les 21.00 hores, el Teatre-Auditori presenta una obra de teatre diferent. 'Una giornata particolare', a partir de la pel·lícula d'Ettore Scola. Un duel interpretatiu entre Clara Segura i Pablo Derqui. Ells donen vida als mítics personatges interpretats per Sophia Loren i Marcello Mastroianni.

Art

Una exposició diferent. FOTO: Lali Puig

Diumenge abans de dinar, a les 12.00 hores, és el moment de la visita guiada a l'exposició permanent del Museu del Tapís Contemporani. Una obra artística diferent de l'habitual que val la pena tenir en compte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem