El concurs d'arrossos canvia d'ubicació per la Festa Major de Sant Cugat 2022

El concurs d'arrossos de la Festa Major de Sant Cugat tindrà una nova ubicació al passeig de Gaudí

El Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h. Tindrà una nova ubicació al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final. La participació és lliure i oberta a tothom.

Més info: La Pegatina, protagonista de la Festa Major de Sant Cugat 2022

Les inscripcions seran del 30 de maig al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l'Ateneu Santcugatenc (av. Gràcia, 16) de 9 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h. Enguany, com a novetat, les inscripcions del concurs també es podran fer on line al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia des de les 8 h del 30 de maig fins les 24 h del 3 de juny.

El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les inscripcions rebudes. Finalitzat el sorteig s'enviarà un correu amb instruccions als participants, que hauran d'abonar 1 € per persona inscrita i 10 € per paella a mode d'inscripció, import que anirà destinat a Càritas Sant Cugat.

Més info: Festa Major de Sant Cugat 2022: Comencen els assajos del 'Paga-li, Joan'

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem