La Pegatina, protagonista de la Festa Major de Sant Cugat 2022

La Festa Major de Sant Cugat serà del 28 de juny al 3 de juliol

La Pegatina serà el grup principal de la Festa Major de Sant Cugat. La Festa Major se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol, durant sis dies per recuperar una gran celebració després de dos anys de pandèmia. Els grans concerts tindran com a escenari el Parc de l’Arborètum, on també s’ubicaran les activitats juvenils.

El concert de La Pegatina serà l'1 de juliol al Parc de l'Arborètum, que presenta el nou disc Hacia otra parte. La música tindrà també protagonistes com Balkan Paradise Orchestra (30 de juny) al parc de Ramon Barnils i Ebri Knight (2 de juliol), que la farà grossa a la plaça d’Octavià.

Enguany hi ha novetats als espais. L’arrossada, que darrerament s’havia fet a Rambla del Celler, marxa al passeig d'Antoni Gaudí; La Taverna, amb food trucks i concerts, es trasllada de la plaça de Barcelona al parc de Ramon Barnils.

A més, les inscripcions de l'arrossada seran del 30 de maig al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l'Ateneu Santcugatenc o en línia al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia.

Més info: El concurs d'arrossos canvia d'ubicació per la Festa Major de Sant Cugat 2022

Els assajos per al tradicional ball del Paga-li, Joan també tenen data i en pocs dies s'obriran les inscripcions per a petits i grans. El ball final serà el dimecres 29 a les 20:15 h a l'Hort de l'Abat.

Més info: Festa Major de Sant Cugat 2022: Comencen els assajos del 'Paga-li, Joan'

“Estem molt contents de celebrar, per fi, una Festa Major sense restriccions i de recuperar totes les activitats més emblemàtiques. Són dies per fer ciutat i fer barri, i per trobar-se amb les amistats i el veïnat en un ambient distès i de diversió”, destaca en un comunicat l'alcaldessa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem