Confinat un grup de l'Arnau Cadell per un cas de coronavirus

Ja hi ha sis centres educatius de Sant Cugat que han hagut de confinar algun grup pel coronavirus

Un grup de 3r d'ESO de l'Institut Arnau Cadell s'ha hagut de confinar a conseqüència d'un cas positiu de coronavirus. Els alumnes i els professors que havien estat en contacte amb l'aula ja no han anat al centre aquest dilluns, 21 de setembre.

Més info: 7 grups de 5 centres escolars de Sant Cugat, confinats per COVID-19

És el vuitè grup d'un centre de Sant Cugat que s'ha de confinar des de l'inici de curs a causa de la Covid-19. En total, són sis els centres afectats per un cas positiu. Des de l'Arnau Cadell han explicat que han seguit el protocol marcat per Salut i Ensenyament.

Això implica que totes els alumnes del grup s'hauran de fer les proves PCR i fer una quarantena de catorze dies. Per la seva banda, tal com expliquen des del centre, els professors també es faran les proves PCR, però el dimarts tornar al centre.

La Farga, el Pureza de María, el Joan Maragall, el Santa Isabel i el Viaró són de moment els centres afectats per un cas de coronavirus.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem