Consells per fer la Marxa Infantil amb seguretat

La 61a edició de l'activitat se celebrarà el diumenge, 7 d'abril, a partir de les 9 hores

Aquest diumenge, 7 d'abril, se celebra la 61a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc, que cada any omple Collserola d'infants. Una activitat divertida amb la qual fareu esport i gaudireu d'un dia a la muntanya.

Precisament per ser una activitat de muntanya, cal anar ben preparat per fer la Marxa amb seguretat i evitar fer-se mal i poder aguantar el trajecte amb comoditat.

 

El més important és portar un calçat còmode i apropiat per caminar els 10 quilòmetres que té el recorregut. Sent una activitat de muntanya, cal portar botes, i no les clàssiques sabates esportives. El vostre peu estarà més protegit.

La roba també és important que sigui l'adequada. Cal tenir en compte que és primavera, i no s'ha d'anar ni massa abrigat ni massa fresc per evitar passar calor o fred. S'aconsella utilitzar un xandall sencer, de primavera, i un cangur per si a primera hora refresca.

La motxilla també us ha de ser còmoda, i a dintre, cal portar-hi una cantimplora amb aigua, a més de tot allò que pugueu necessitar durant el trajecte. Heu d'anar còmodes i amb les mans lliures.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem