contingut promocionat
LOGOTRAZADOTA 1 300x69

 

Plegar no és la solució

No parem de llegir aquests dies l'amplia repercussió econòmica que té la pandèmia del coronavirus i l'estat d'alarma en el nostre teixit empresarial

Les xifres de les quals es parla són esfereïdores. Sectors sencers condemnats d'un dia per l'altre, obligats a tancar per imperatiu legal. Les mesures del govern central o no arriben o són insuficients. Aleshores que cal fer? Plegar? Nosaltres diem: això no és la solució.

Hem de buscar els millors escenaris. Però com, si no podem pagar les nòmines ni les factures i no tenim ingressos? La resposta és utilitzant els mitjans que la llei ens atorga i guanyar temps. Cal estudiar el marc legislatiu: quines eines ens permeten poder assolir, almenys cost possible, aquesta transició des del no-res al futur. Hem de ser valents - que no vol dir suïcides-. Hem de pensar en positiu. Cal reorganitzar-nos financerament amb un pla d'actuació definit, negociar convenis de refinançament amb les entitats bancàries i els nostres creditors per obtenir una moratòria fins que podem recuperar-nos, repensar el negoci, trobar noves fórmules d'ingressos i si al final, res de tot tira endavant, procurar una liquidació ordenada.

La llei de segona oportunitat, mai suficientment ponderada, dona als autònoms molt de joc per preservar l´embat de la tempesta igual que el concurs de creditors per les empreses, sempre com remei final. El nostre departament de dret mercantil els pot ajudar en trobar la sortida.

Garantim als clients i col·laboradors el nostre assessorament, des del número de telèfon 936751201 o bé contestant les preguntes que ens facin al nostre mail: info@torresadvocats.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem