Debat obert sobre la Floresta aquest dimecres

El TOT convida tots els florestans a participar en el debat obert

El cicle de debats ‘La ciutat a fons’, organitzat pel TOT i patrocinat per Sorea, torna aquest dimecres, 14 de setembre. El present i el futur del barri de la Floresta és el protagonista de la cita, que està oberta a la participació de tots els veïns. El debat té lloc al Centre Social i Sanitari de la Floresta a partir de les 19 hores. Tots els florestans estan convidats a participar en aquesta trobada oberta, que després es plasmarà en un reportatge tant al web com al TOT en paper.

El debat arriba amb bona part del barri ja asfaltat pel pla de millora urbana, però amb reptes de futur com són els projectes de reforma de les places o la segona fase del pla de millora, que inclou els passatges. Els equipaments, la relació amb l'entorn natural, la presència de senglars, el teixit associatiu, la vinculació amb Sant Cugat o els joves són qüestions que de ben segur també tindran protagonisme. A més, hi haurà un torn perquè els veïns puguin exposar les seves visions sobre la Floresta. La intenció és que els veïns puguin dibuixar la realitat florestana des de tots els punts de vista, assenyalant els punts forts i els punts febles.

El 'Diari de Sant Cugat' i el TOT ja van organitzar un debat a la Floresta ara fa més de dos anys, en el marc d'un altre cicle de debats pels barris del municipi. La mobilitat i la sensació de desempara van ser dues de les qüestions que més van posar damunt la taula la setentena de veïns presents. Precisament la mobilitat, des del punt de vista de vianants i de cotxes, és un dels temes que la Floresta ha d'abordar en un futur pròxim.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem