contingut promocionat

logo aproperties

 

Una casa de disseny a Valldoreix

La casa gaudeix d'una gran quantitat de llum natural

Aquesta casa en venda ubicada a Valldoreix es troba darrere d'una bonica entrada plena de roses i gessamins que t'introdueixen en una llar amb grans finestres que permeten la presència de llum natural a totes les cambres de la casa. L'immoble està comercialitzat per aProperties.

artitecture photo 7
 
artitecture photo 19

La planta baixa disposa d'un gran saló amb connexió a la piscina. La cuina, que també es troba en aquesta planta, destaca per tenir una illa central i equipament d'alta gamma. També hi podrem trobar habitacions i despatxos que també estan connectades directament amb la piscina.

A la planta superior hi podrem trobar dues habitacions més i un segon saló, mentre que a la planta inferior se situen el traster, la despensa, la sala de màquines i l'aparcament amb capacitat per a quatre cotxes. La casa compta amb un total de tres lavabos.

artitecture photo 8
 
artitecture photo 5
 
artitecture photo 37

A l'exterior destaquen diversos espais: la zona de piscina amb terrassa i dutxa; l'hort i la pèrgola amb una taula amb espai per a deu persones.

Entre les instal·lacions que té la casa, s'ha de tenir en compte que està equipada amb aspiració centralitzada, calefacció, xemeneia, persianes automatitzades, sistema de recol·lecció d'aigües pluvials i plaques solars.

Interior de l'oficina d'aProperties a Sant Cugat FOTO: Cedida

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem