Cremen dos contenidors a Sant Cugat

Els focs han estat la nit de dimecres a dijous, 24 de març, en diferents punts de la ciutat

Els Bombers han hagut d'actuar en dues ocasions la nit del 23 al 24 de març per foc en contenidors a Sant Cugat.

 

El primer avís es rebia a les 23.55 hores per unes fustes que cremaven al costat d'un contenidor al camí de Can Miguet, prop del Parc Central. El foc ha afectat el contenidor situat al costat.

 

El segon avís es rebia a l'1.34 hores de la matinada per foc en un contenidor al carrer de Josep Irla. En aquesta ocasió, el contenidor ha quedat completament calcinat.

Segueix la crema de contenidors

Amb aquest contenidor, Sant Cugat registra un total de 24 contenidors cremats des que va començar l'any. Els darrers, el dissabte 5 de març, al carrer de Clementina Arderiu amb Josep Carner El dia 5 de generfins a quatre contenidors cremaven al barri de Mira-sol, concretament als carrers d'Arnau de Vilanova i a Pompeu Fabra. 

 

Cinc dies més tard, el diumenge 10 de gener, Sant Cugat despertava amb dos contenidors cremats al carrer d'Abat Armengol. Ja el 24 de gener, dos contenidors es van incendiar al camí de Sant Cugat al Papiol.

 

El dia que fa pujar la xifra de contenidors cremats, per això, és el passat 10 de febrer, quan durant la matinada van cremar fins a 9 contenidors, tots ells a Mira-sol. A més com a conseqüència d'un dels focs, es van cremar 100 metres quadrats de matolls.  Un dia més tard, l'11 de febrer, un contenidor més es va incendiar al camí de Sant Cugat al Papiol. 

 

La crema de contenidors a Sant Cugat és una problemàtica recurrent, de fet, l'alcaldessa, Mercè Conesa, va admetre durant el ple municipal del mes de gener que se sospita que els focs són provocats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem