Es crema un contenidor la tarda del dissabte, el 12è del cap de setmana

Els Bombers rebien l'avís a quarts de vuit del vespre

Un contenidor de roba s'ha cremat, aquest dissabte 25 de juny a la rambla de Can Mora. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís quan passaven 9 minuts de les 19.00h del vespre. 

Fins al lloc dels fets han enviat una dotació de bombers que ha treballat durant una hora aproximadament, fins que s'ha donat per extingit el foc sense haver de lamentar més danys materials ni cap personal.

Aquesta no és l'única sortida que han hagut de fer els Bombers de la Generalitat aquest dissabte al municipi. I és que cap a les 22.00 de la nit han hagut de retirar un arbre que havia caigut darrere l'Asepeyo.

12 contenidors en un cap de setmana

Amb el contenidor cremat aquest dissabte 25 de juny, en són 12 els cremats en un cap de setmana. I és que la matinada de la revetlla de Sant Joan va finalitzar amb un balanç d'11 contenidors cremats i 2.500 metres2 de matolls al Turó de Can Mates. 

La crema de contenidors a Sant Cugat és una problemàtica recurrent, de fet, l'alcaldessa, Mercè Conesa, va admetre durant el ple municipal del mes de gener que se sospita que els focs són provocats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem