Crida a la ciutadania perquè doni sang aquesta setmana

Aquest dijous, 27 d'agost, es podrà donar sang a la seu de Creu Roja

El Banc de Sang i Teixits fa una crida a la ciutadania perquè doni sang aquesta setmana a Sant Cugat. Coincidint amb el període estival, quan les reserves de sang són més baixes, l'entitat organitza dues hemodonacions a la ciutat.



D'aquesta manera, dijous, 27 d'agost, es podrà donar sang a l'oficina de Creu Roja al carrer de Sant Juli des de les cinc de la tarda, fins a dos quarts de nou del vespre. A més, dissabte, 29 d'agost, a la plaça d'Octavià hi haurà la unitat mòbil de donacions. Els ciutadans podran donar sang des de les deu del matí fins a les dues de la tarda i des de les cinc de la tarda, fins a dos quarts de nou del vespre.


Actualment, les reserves de sang a Catalunya estan en situació "normal", ja que hi ha reserves per cobrir la necessitat d'entre 12 i 8 dies. Tot i això, hi ha dos grups sanguinis el B- i l'AB- que tenen reserves per 4 i 2 dies respectivament.

 

Donacions cada setmana

Sant Cugat té un punt fix de donació de sang a l’Hospital General de Catalunya (HGC) tots els dimecres, excepte festius, des de dos quarts de quatre de la tarda a les vuit del vespre, a la Sala d'Espera del Laboratori, a la planta 0.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem