Crims, art i molt més pel cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana ple de propostes per a tots els gustos i colors!

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Sang Cugat

1r Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat

El 1r Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat ja ha començat i omple el cap de setmana d'activitats.

La novel·la negra i la gastronomia es troben a Cal Temerari el divendres al vespre amb un Menú de matança. També amb còctels genuïns del festival! Ja més entrada la nit podeu assistir a la Festa de gànsters a La Bohèmia. Aquest bar musical serà la seu d'una nit criminal acompanyada de bona música.

Dissabte continua el Festival amb misteri, ja que a les 19.00 hores hi ha una sessió sorpresa. Com tota bona novel·la negra s'ha de mantenir el suspens!

Si us interessa més la festa nocturna podeu apropar-vos a Cal Temerari a una degustació de Crim Tònics amb música de sèries i pel·lícules del gènere negre. I diumenge la festa continua amb moltes més propostes!

Art

L'art és molt present a la ciutat. FOTO: Lali Puig

Divendres teniu diferents suggeriments per gaudir del món artístic a Sant Cugat.

S'inaugura l'exposició 'Mirades' de La Click, santcugatenca d'adopció nascuda a l'Equador, a l'Ateneu a les 18.00 hores.

Una mica més tard, a les 19.00 hores, finalitza l'exposició '156 anys de colors' amb una copa de cava a l'Estudi 34.

Si aquestes opcions no us fan al pes i hi ha més art per veure. A la Sala Rusiñol es presenta 'Empremtes de llum' de Josep M. Forcada a les 19.30 hores.

Encara més propostes

Alguns dels corredors del Cros de l'edició passada. FOTO: Lali Puig

Hi ha activitats per tots els gustos i edats a Sant Cugat. També els més menuts tenen moltíssima diversió programada, no s'avorriran pas!

Els més exigents també tenen més plans i idees per exprimir aquest cap de setmana.

Divendres a la nit podeu gaudir del musical Flor de nit. El Cabaret al Teatre-Auditori. El mític musical creat per Dagoll Dagom torna de la mà de la companyia Gataro i ens endinsa en l'història del Paral·lel de la Barcelona dels anys 30.

Si dissabte al matí us aixequeu amb ganes de passejar i xafardejar, us podeu apropar al Mercat de segona mà de l'Escola Joan Maragall.

Les propostes potents del Teatre-Auditori no s'acaben, diumenge a les 19.00 hores el Carlos Latre representarà 15 años no es nada. Un show de celebració proper i divertit.

Trobeu a faltar plans més esportius? Diumenge és el Cros Ciutat de Sant Cugat, una de les proves més arrelades i populars de la ciutat.  Prova d'això son els gairebé 5.000 atletes inscrits l'any passat. Si no podeu participar, si més no sempre podeu animar als corredors!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem