Cultura i festes aquest cap de setmana a Sant Cugat

Un cap de setmana carregat de plans per a tots els gustos!

Les activitats omplen els caps de setmana a Sant Cugat, i el TOT fa un repàs de l'agenda d'activitats programades per gaudir-ne. Si us quedeu a Sant Cugat aquests dies teniu moltes activitats per aprofitar la vostra ciutat!

Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Activitats de l'any passat pel Dia Internacional contra la Violència de Gènere. FOTO: Lali Puig

Aquest cap de setmana hi ha activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Divendres, a les 19.30 hores, l'Escola Mugendo ofereix un Curs de defensa personal femení. És un curs gratuït!

Ja diumenge l'Ajuntament us proposa 'Obre els ulls': Contra la violència de gènere. Un matí carregat d'activitats infantils i familiars, activitats per a joves i molt més.

Art, música, dansa i teatre

La dansa, música, teatre i art sempre són presents a la ciutat. FOTO: Lali Puig

El món cultural a Sant Cugat és molt actiu i sempre hi ha coses a fer.

Divendres, a les 20.00 hores, inauguren l'exposició 'Fibres' de Neus Colet a Canals Galeria d'Art.

Ja dissabte, a les 21.00 hores al Teatre-Auditori, 'Raimon' farà un recital antològic amb cançons de recent composició i alguns dels seus clàssics.

Acabant el cap de setmana, diumenge a les 18.00 hores, la dansa arriba al Teatre del Casal de Mira-sol amb 'Refugiada poètica'.

Com a esclat final del diumenge, a les 19.00 hores al Teatre-Auditori, no us perdeu 'Terra Baixa' amb Lluís Homar. Una adaptació del clàssic de Guimerà on l'actor encarna els quatre personatges principals de l'obra.

Passejant per Sant Cugat

Entre d'altres activitats, hi haurà xocolatada FOTO: Amanda Bernal

Si us lleveu d'hora i amb energia, l'Ajuntament i el Club Muntanyenc us proposen una passejada per Collserola durant el matí de diumenge. La sortida serà a les 09.00 hores des de davant de l'Ajuntament.

Dissabte i diumenge arriba la Festa de Coll Favà amb activitats per a tothom. Inflables, tallers de pintura facial, contacontes i un mercat d'artesans. Una festa per a totes les edats. I si diumenge us aixequeu amb gana, a les 10.30 hores us ofereixen una bona xocolatada popular sense gluten.

Si encara us ve de gust seguir passejant, sempre podeu anar a l'Escola La Floresta i fer una volta pel 10è Mercat de puces on comprar, vendre, bescanviar tot el que vulgueu.

Més propostes

Els 'Petits! Grans! Llibres!' ompliràn el Mercantic en aquesta edició. FOTO: Lali Puig

Aquest dissabte i diumenge el Mercantic serà ple de llibres i activitats pels més menuts. Ha arribat la 6a edició del 'Petits! Grans! Llibres!'. Una edició ben carregada d'activitats per a nens de totes les edats, hi ha diversió per a tots!

El TOT cada setmana fa un resum de totes les activitats infantils que es fan a la ciutat. Idees per sortir de casa i gaudir tota la família junta!

Diumenge, a les 10.00, podreu gaudir d'un bon esmorzar amb músic en directe a la 2a Jornada de portes obertes de la Plataforma (e)co a les Pistes Esportives de Les Planes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem