contingut promocionat
DECASA Sant Cugat de Pintures Logo

 

 

DECASA posa en valor l'especialista en pintures

"Tant de bo que tots els joves d’avui dia sabessin la importància d’anar a comprar a l’especialista, sigui quin sigui el sector!"

DECASA Sant Cugat de pintures, com a especialistes en pintures i altres elements decoratius, saben molt bé la importància d'anar a comprar a l'especialista. Consideren que l’assessorament abans d’adquirir el producte és cabdal sobretot en productes que no són d’ús diari i molta gent no els acaba de conèixer. "Tant de bo que tots els joves d’avui dia sabessin la importància d’anar a comprar a l’especialista, sigui quin sigui el sector!", comenten des de l'empresa.

El grup de botigues DECASA, conformat per dues botigues a Terrassa i una a Sant Cugat del Vallès, estan orgullosos de donar aquest servei senzillament perquè s'adonen que han facilitat la feina al client a l’hora de saber com preparar el suport i les superfícies tocants a les quals volen pintar i a l’hora de saber com pintar-lo explícitament perquè l’experiència els hi sigui satisfactòria.

DECASA encoratja a fer servir la perícia de l’especialista que el resultat d’haver pintat i renovat ja sabem que ens agrada a tots!

En el cas que la compra es faci online, hi ha un servei de correu electrònic on es resolen tots els dubtes info@decasapinturas.com i també hi ha l’horari d’atenció telefònica de les botigues.

DECASA pintures, perfecta per pintar una paret blava. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem