Decomissen elevades quantitats de marihuana en una finca de Bellaterra

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes acusats de delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, el passat 3 d'agost

Dos homes van ser detinguts el passat 3 d'agost en una casa del carrer de Roda Ventura, a Bellaterra, acusats de delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.



Els fets es remunten a finals de juliol quan es va detectar que en aquesta finca de Bellaterra es produïen baixades de tensió en el subministrament elèctric, la qual cosa va fer pensar als mossos d'esquadra que a l'interior de l'habitatge es podia estar portant a terme una activitat relacionada amb el cultiu de marihuana, ja que per fer aquesta activitat es necessita molta potència de llum per fer créixer les plantes als interiors.



D'aquesta manera, el jutjat d'instrucció número 2 de Cerdanyola va donar l'ordre de registre de la finca que es va produir el 3 d'agost. Els agents de la Unitat d'Investigació de l'ABP Cerdanyola del Vallès van procedir al registre de la casa on van detenir els dos homes i van decomissar "elevades quantitats de plantes de marihuana" i material necessari per organitzar cultius d'aquest tipus de substància estupefaent i pel seu manteniment.



Durant el registre, un dels agents dels Mossos d'Esquadra va haver de sacrificar un dels dos gossos guardians que hi havia dins de la propietat que va atacar a un dels policies.


​La investigació continua oberta. 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem