contingut promocionat
logo ralarsa 40 2

 

Deixa en les millors mans els vidres del teu cotxe

Compten amb més de 200 tallers, i amb el 90% del mercat

Auto Cristal Ralarsa és una xarxa de centres especialitzats en canvi de vidres amb 40 anys d'experiència, reparació i substitució de vidres de l’automòbil des de turismes fins a autocars.

Amb cita prèvia o sense, posarem en marxa tota la nostra capacitat operativa per a canviar-li el vidre de l'automòbil en el menor temps possible, sense generar cap mena de residu perjudicial per al medi ambient.

En Ralarsa només utilitzen materials d'alta qualitat i homologats, lliurant als clients un certificat de garantia indefinida del vidre i la col·locació.

RALARSA BANNER 300X250

A més, compten amb una gran varietat de serveis com el seu tractament antipluja que millorarà la visibilitat del teu parabrisa. Aquest tractament s’aplica unes resines acríliques i uns polímers transparents omplint els porus del vidre i fent relliscar la pluja més fàcilment. 

A Ralarsa, podràs demanar altres serveis per millorar el teu cotxe: recanvi d’estoretes eixugaparabrises, tractaments d’ozó per eliminar les olors i polit de fars, entre d’altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem