contingut promocionat
Asisted L

 

Deixar la gent gran en bones mans durant les vacances

De forma puntual o indefinida, Asisted es posa a disposició per assistir les persones amb dependència i tenir-ne cura

Segons l'INE, a Espanya hi ha més de 2 milions de persones majors de 65 anys que viuen soles. Si en situació de normalitat moltes senten soledat, amb la crisi de la Covid-19 aquesta sensació pot veure's agreujada. En aquest sentit, Asisted, líder en assistència domiciliària a Catalunya, alerta de l'impacte que la soledat té en les persones grans. I més encara en època de vacances.

 

ASISTED B

 

Amb l'arribada de l'estiu i després de mesos de confinament i restriccions, moltes famílies volen marxar i canviar d'escenari. Però sovint això suposa no poder visitar i assistir algun familiar dependent. És aquí on Asisted entra en acció, oferint qualitat de vida a uns i altres. D'una banda, fent-se càrrec de la persona que necessita assistència, ajudant-la amb les tasques del dia a dia i fent-li companyia. I de l'altra, donant tranquil·litat a les famílies, que saben que la persona està en bones mans i que no han de preocupar-se per res.

Asisted s'encarrega de tot. Els seus professionals estan contractats dins el Règim General de la Seguretat Social, de manera que l'empresa s'ocupa de les altes i les baixes, així com de suplències o canvis en els serveis d'assistència. L'agilitat i flexibilitat d'Asisted també queden reflectides en l'ampli ventall d'opcions que ofereix, amb serveis de més o menys hores, indefinits o puntuals, sempre en funció de les necessitats dels assistits i dels seus familiars.

La missió d'Asisted és millorar la qualitat de vida de les persones que, per un motiu o un altre, són dependents, així com la dels seus familiars. Per aquest motiu, durant l'època estival segueix oferint 24 hores d'assistència per solucionar eventuals canvis o urgències.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem