Desallotgen uns okupes de La Floresta que es troben "sense alternativa habitacional"

Els inquilins de la casa havien aconseguit que es posposés una setmana el desallotjament del carrer de Margarit

El desallotjament del carrer de Margarit 25 de La Floresta ja és una realitat, després que els Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial s'hagin personat en l'habitatge, el matí del dimecres 15 de novembre. Els inquilins, que havien aconseguit que es posposés una setmana el desallotjament, ja no estaven quan ha arribat la comitiva judicial, i és que ajudats per amics i coneguts, han pogut agafar tot allò indispensable; no obstant això, marxen de l'immoble "sense una alternativa habitacional".

Més info: Posposen una setmana un desallotjament de La Floresta

Des del Sindicat de Llogateres de Sant Cugat havien denunciat que les persones que vivien en l'immoble "tenen una clara situació de vulnerabilitat" i explicaven que diferents okupes viuen "en un estat de precarietat, alguns amb edats avançades i greus quadres mèdics". És per això, que des del Sindicat han assenyalat que hi ha un cas d'"indefensió total per part de les administracions" i havien demanat aturar el desnonament fins que es trobés una alternativa habitacional pels okupes.

En l'anterior llançament, els okupes ja van mostrar el seu malestar amb els seus advocats d'ofici i amb Serveis Socials, en no haver avisat amb antelació el desallotjament i no haver rebut el suport que esperaven.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem