Desallotgen les persones que van ocupar una casa al carrer Tossal de Valldoreix

Segons els Mossos d'Esquadra, els ocupes tenen antecedents per ocupacions d'immobles i es té la hipòtesi que l'objectiu de l'ocupació era per cedir a tercers a canvi d'un benefici patrimonial il·lícit

Els Mossos d'Esquadra van desallotjar el grup d'homes que va ocupar una casa al carrer de Tossal de Valldoreix, número 26, el dimarts 6 de febrer. La casa, que és propietat d'un fons d'inversió i està a la venda per 1.095.000 euros, va ser ocupada el darrer dimarts 30 de gener. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els ocupes tenien antecedents per ocupacions d'immobles, possiblement amb la cessió de l'ocupació a tercers a canvi d'un benefici patrimonial il·lícit. Els autors de l'ocupació van quedar denunciats i seran investigats per un presumpte delicte d'usurpació de bé immoble.

Més info: Preocupació veïnal per l'ocupació d'una casa a Valldoreix

Quan es va produir l'ocupació, el TOT va poder parlar amb els ocupes, els quals van explicar que són de Sant Boi, que treballen a Rubí i que no poden fer front a un lloguer. A més, van explicar que a casa s'instal·laria la parella d'un d'ells i el seu fill de tres mesos. La casa ja havia estat ocupada amb anterioritat i servia per emmagatzemar una plantació de marihuana

Des del cos policial també han indicat que en aquest casos és fonamental la col·laboració ràpida del propietari de l’habitatge que ha de denunciar de manera àgil per poder activar les vies legals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem